dijous, de juny 14, 2007

Defensem el dret de manifestació, el dia 17, sortim al carrer!

N’estem fartes! Diem prou!

PER LA LLIBERTAT DE MANIFESTACIÓ I D’EXPRESSIÓ!!

Davant el comportament dels Mossos d’Esquadra en el decurs de manifestacions diverses, especialment en la capital catalana, és hora de dir prou! No podem permetre que un dret tan elemental com el de la lliure manifestació estigui sent coaccionat d’aquesta manera, amb aquesta impunitat i amb tant silenci còmplice. No hem d’aguantar ni un sol cop més que una expressió popular al carrer sofreixi el segrest, la imposició d’un traçat volgut pels agents, que ens insultin, colpegin i pretenguin estendre la por entre les manifestants i el veïnat.

Sample Image

Els col·lectius antirepressius diem prou! I fem una crida al conjunt del país a mobilitzar-se de nou, aquest cop, tristament, per exigir el dret de manifestació i d’expressió. Actuar contra la repressió és feina de totes! El diumenge 17, no et quedis a casa!!

LA REPRESSIÓ MAI ENS TALLARÀ LES ALES

Donem una resposta a la repressió i als segrestos de manifestacions ocorreguts durant aquests dies de G8, de manifestació okupa, de manfiestació anarquista el 1r de Maig... no podem permetre que ningú segresti la llibertat del Poble, fent-se seu el carrer, imposant l'estat policial, l'amenaça, l'insult, la càrrega... defensem els nostres drets! Defensem-nos! Passem a l'acció!

Diumenge, 17 de juny, a la plaça Universitat de Barcelona, manifestació!!

17h. plantada d'exposicions de diferents casos repressius

18h. Presentació de l'anuari 2006 de la Coordinardora per la Prevenció de la Tortura + Parlaments de casos repressius: Núria Pòrtulas i Torà + Lectura del comunicat unitari + Comuicat de l'Assemblea d'Okupes de Barcelona i a continuació... MANIFESTACIÓ

Convoquem: Alerta Solidària - Assemblea Antirepressiva de Mataró - Assemblea Antirepressiva de Ponent - Grup de Suport al Jove de Torà - Coordinadora Antirepressiva de Gràcia - Solidaritat Antirepressiva de Terrassa - Rescat - Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas - Assemblea de Suport 4F - Comissió Anitrepressiva de Sants