dimarts, de gener 29, 2008

L'Assemblea per un Habitatge Digne de Sabadell ha fet dues accions el dilluns, 28 de gener de 2008, en relació a dos esdeveniments a la ciutat.

A les 5 de la tarda es va fer una concentració davant l'Oficina de l'Habitatge al Vapor Codina on era prevista la presència de la ministra de la Vivienda del govern espanyol. La Sra. Chacón no es va presentar però la gran pancarta i els cartells van ser presents amb els lemes "habitatge digne, ja", "lloguers públics suficients i assequibles", "no especuleu amb els nostres drets"...
A les 7 de la tarda, en el Ple de l'Ajuntament, quan es va tractar el punt 10 sobre la ratificació del conveni per a pagar una compensació de 3.000.000 euros i la cessió d'un solar de 5.000 metres quadrats a la guàrdia civil per la devolució de la caserna de Sabadell membres de l'Assemblea es van aixecar i es van mantenir en silenci durant les dues hores que va durar el debat mostrant cartells on es deia "amb aquests diners 100 habitatges públics de lloguer social", "compra de sòl municipal per habitatges dignes" i "dret de tempteig per a recuperar habitatges protegits".

El dimecres, 30 de gener, a les 7 de la tarda, en l'acte al Casal Pere Quart sobre el Pacte Nacional de l'Habitatge i la Llei d'Habitatge es vol tenir una presència important per tal de fer evidents les problemàtiques greus que no solu.lucionen les mesures que s'han aprovat
. No s'assegura que els joves de 18 a 25 tinguin la possibilitat d'un habitatge digne, segur, assequible i accessible. Tampoc es dóna pas a una borsa única d'habitatges protegits ni s'apunten criteris d'adjudicacions protegint als ciutadans menys afavorits."