dimecres, de febrer 06, 2008

Enxampen a Sabadell un militar i uns amics jugant a lladres i serenos vestits de policies

Sabadell.- Jugaven a lladres i serenos i no ho feien de qualsevol manera: dos dels participants duien autèntics uniformes de la policia local de Terrassa. L'episodi es va produir dilluns a la matinada, al carrer Sarasate de Sabadell.

Una vianant va veure dos policies enfrontats al que li van semblar tres delinqüents. Hi havia una persecució i la dona va trucar als Mossos d'Esquadra. Quan la patrulla va arribar-hi, ja no hi havia corredisses, però van trobar dos suposats policies dins d'un cotxe amb tres nois més, vestits de carrer, al seient del darrere. Què feien dos agents de Terrassa a Sabadell amb tres suposats detinguts en un cotxe sense cap logotip? Els Mossos van demanar als suposats policies que s'identifiquessin.

Després d'intentar fer-los creure que anaven a una festa de disfresses i, en un segon intent, que un mosso els havia deixat els uniformes, els nois van confessar. El líder del grup era un jove militar de 19 anys, veí de Terrassa i col·leccionista d'uniformes. La seva acreditació de l'exèrcit li havia permès comprar els vestits de la policia de Terrassa, amb porra reglamentària inclosa, i havien sortit al carrer «a fer el ximplet», segons van admetre. Els dos nois vestits de policies van ser detinguts per usurpació de funcions públiques. A més, l'actuació del soldat va ser comunicada a l'acadèmia d'enginyers de l'exèrcit, a Hoyo de Manzanares, on està adscrit.


Font: L'absurd diari
01-08-2007