dilluns, d’agost 20, 2007

Davant la censura, les prohibicions, i les amenaces,… la CFPS resisteix!

La CFPS reunida en Assemblea el passat dilluns veu en les condicions imposades pels regidors Lluís Monge, i Marta Farrés, una manera implícita de prohibir la plantada de Barraques per part de les entitats, la qual cosa implica que enguany no es puguin celebrar les, ja tradicionals, Barraques de nit. Tot i així, la CFPS aclareix que continua amb les seu programa d’activitats preparat pels matins, tardes i vespres de Festa Major.

El conjunt d’entitats de la CFPS, veu les condicions horàries i d’espai, com a inacceptables per a la plantada de Barraques. I tan sols han acceptat el permís de l’Ajuntament, com a última opció, i d’acord amb la responsabilitat assumida amb la ciutadania després de 8 anys ininterromputs de participació.

Noves condicions com la de llogar policia privada (amb un cost inassumible per part d’entitats sense ànim de lucre), o l’amenaça que suposa supeditar tot suport econòmic per la logística al seu punt de vista sobre com s’han desenvolupat les festes, han aconseguit prohibir les Barraques de Festa Major. Colpejant els ànims i il·lusions per un canvi de model pel qual havien treballat les entitats l’últim any.

Entenem que la millor resposta de la CFPS i la ciutadania, a l’actuació hipòcrita i dèspota del PSOE i CIU, és aconseguir realitzar la millor Festa Major Popular, amb el màxim de participació i activitats a la Plaça Creu Alta.

Emplacem a tota la societat sabadellenca a demostrar que després de 8anys, sense les activitats de la Comissió no hi ha Festa Major. Entenem que a la Festa Major no se la pot encorssetar en un horari, perquè la Festa no és tan sols la plaça o la música, és la participació, és la gent. I els carrers i places són de tots i totes.

Nosaltres hem fet un gran esforç per millorar el model, però ells no han fet cap esforç per canviar d’estil.

Perquè Sabadell no és seu...
Visca la Festa Major Popular de Sabadell!


Comissió de Festes Populars de Sabadell