dijous, d’abril 03, 2008

Passi de vídeo sobre el conflicte dels Balcans

El proper dimarts 8 d'abril a les 20h al Casal Pere Quart de Sabadell, el col·lectiu feminista de Sabadell Justa Revolta ha organitzat un passi de vídeo sobre el conflicte dels Balcans des de l'òptica femenina.

Es tracta d'un documental dirigit i muntat per l'associació audiovisual "La mala vista" formada per Daniel Carrasco, Helena Sala, Leonor Jiménez, Clàudia Prat i Carlos Collazos.

DON´T FORGET és un documental que dóna veu a tres dones de Mostar. Svigliana, Marina i Dzenana ens expliquen, a través de les seves experiències, aquesta part tan fosca de la història que els hi va tocar viure, la guerra dels Balcans. Els seus relats, amb l'accent posat en la quotidianitat, ens mostren com, malgrat pertànyer a tres comunitats diferents, tenen més coses en comú del que pot semblar.

"Posem a una dona musulmana, una croata i una sèrbia contra una paret i les despullem. Llavors, que vingui qui vulgui i que, analitzant els seus cossos, les seves anatomies i els seus trets, esbrini les seves nacionalitats o les seves religions. No podrà"

Convidem a tota la ciutadania a participar d'aquest passi de vídeo i del posterior debat.


Moltes gràcies,


Justa Revolta i Associació audiovisual "La mala vista"