dijous, de juliol 10, 2008

Presentació Respolis - Sabadell

Respolis – Sabadell, ahir va presentar en roda de premsa al Casal Pere Quart el primer informe elaborat per la seva Comissió de Seguiment sobre les promeses electorals que el partit guanyador de les eleccions municipals del passat 27 de maig de 2007 va fer durant la seva campanya electoral.

Fidel al seu objectiu fundacional (http://sbd07.respolis.cat/), i malgrat que les passades eleccions municipals cap de les formacions polítiques que van subscriure el document de compromís amb aquesta entitat sabadellenca va arribar al capdavant del govern municipal, compromís mitjançant el qual es comprometien a incloure en el seu programa electoral les propostes de la consulta ciutadana feta per Respolis – Sabadell (http://sbd07.respolis.cat/) i presentar la seva dimissió si al cap de 2 anys de govern no havia complert el 85% dels seus compromisos, la Comissió de Seguiment de Respolis va decidir fer el seguiment de les promeses electorals que el PSC, com a partit guanyador, ha de complir durant la legislatura 2007-2011 (http://sbd07-11.respolis.cat).

La Comissió de Seguiment va constituir-se el dia 13 de novembre de 2007 i està formada per persones que hi col·laboren aportant informació rigorosa gràcies a l'interès personal o l'experiència professional que tenen en matèria que han escollit.

Aquest primer informe pretén donar a conèixer a la ciutadania la posada en marxa d'aquesta iniciativa de participació ciutadana, facilitar els detalls de funcionament de la Comissió per generar confiança en la informació que presenta i animar d'altres persones perquè s'afegeixin a col·laborar en el seguiment de les promeses i compromisos electorals de l'Equip de Govern municipal. També presenta el resultat del seguiment d'una promesa electoral ja acomplerta: la creació del Consell de la Solidaritat. A partir d'ara, la Comissió continuarà publicant periòdicament informes sobre la millora de l'atenció sanitària, l'atenció a les persones dependents, transport, habitatge...

Per tal de poder garantir la seva tasca, la Comissió ha dissenyat un sistema que recull fidelment i sistemàtica la informació aconseguida de cada àmbit i els seus membres assisteixen a reunions mensuals per posar-la en comú. Les persones interessades a col·laborar amb la Comissió de Seguiment de Respolis – Sabadell poden escriure a respolis.sbd@gmail.com