dimarts, de juliol 10, 2007

La Comissió de Festes Populars de Sabadell reclama "una ubicació definitiva per les barraques"

La Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS), organitzadora de la Festa Major de les Barraques, reclama a l'Ajuntament que es decideixi finalment en la ubicació de la festa i que compti amb ella a l'hora de trobar el lloc "més idoni". La Comissió assegura que se sent "menyspreada" perquè s'esgota el temps i no se'ls comunica "una decisió en ferm". És per això que els membres de la CFPS han agafat taula i cadires i s'han instal·lat aquest matí a la plaça Sant Roc esperant una resposta.

Una de les integrants de la Comissió, Anna Recasens, assegura que fa un any que treballen en el canvi de filosofia de la festa de les barraques i que "a aquesta alçada no podem estar encara sense definir aspectes importants". En aquest sentit ha apuntat que "l'Ajuntament ha d'assolir temes com la seguretat o l'atenció a la circulació en l'espai de les barraques". Un espai que segons ha afirmat la CFPS havia de ser el Vapor Turull. Ara, però, no entenen aquest "canvi de parer" de l'executiu local.

L'opció que ara pren més força és la del Parc Catalunya, un lloc que no consideren el més "adient". "Volem una resposta clara i un espai al que tothom pugui accedir fàcilment, que sigui apte per desenvolupar la nostra activitat i que no estigui amagat", ha afegit Recasens. La CFPS reclama que no se'ls "desligitimi" i que els mantinguin al marge de la "picabaralla política" entre els grups polítics municipals.

Font: Ràdio Sabadell