divendres, d’abril 27, 2007

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA OBERTA DE LA CUP-SABADELL

Companyes i companys:

El dimarts, 8 de maig, a pocs dies de l’inici de la campanya electoral, la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell (CUP-Sabadell) us convida a participar en una nova Assemblea oberta amb l’objectiu de debatre, tots i totes, qüestions que considerem molt importants per al futur polític de la nostra ciutat.

Com ja vam acordar en la darrera assemblea, després de les eleccions caldrà abocar esforços per anar estructurant l’entramat social i polític de la Unitat Popular a Sabadell, redefinir el paper de l’Entesa, reforçarels vincles entre les organitzacions polítiques i els col·lectius socials i populars, etc...

Per tot això, i per engrescar-nos plegats en la campanya de les municipals, esperem la vostra participació el proper dia 8 a les 20h al Casal Independentista i Popular Can Capablanca.

Per finalitzar aprofitem per adjuntar-vos el cartell del concert gratuït que les CANDIDATURES ALTERNATIVES DEL VALLÈS organitzem el proper dilluns dia 30 d'abril a Ripollet del Vallès, on actuaran:

Obrint Pas (València) +
Pirats Sound Sistema (Sants) +
El Rey de Espaldas (Ripollet)


El concert és a les 10.00h al PARC DE CAN MASSOT i és GRATUÏT!Us hi esperem! DES DEL VALLÈS HEM DE FER SENTIR LA NOSTRA VEU!

Salutacions cordials.

Permanent de la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell,