divendres, de juliol 20, 2007

La Festa Major de les Barraques es farà definitivament a la plaça de la Creu Alta

L'equip de govern i la Comissió de Festes Populars de Sabadell (CFPS) han decidit que la Festa Major de les Barraques es farà a la plaça de la Creu Alta. El canvi de model i de filosofia que vol establir la CFPS ha estat un dels arguments que ha permès arribar a un acord entre les dues entitats. En aquest sentit, la intenció de la Comissió és que les activitats es desenvolupin durant tot el dia i que no s'allargui l'horari de nit. El tinent d'alcalde de presidència, Lluís Monge, ha explicat que l'equip de govern creu en l'oferta del canvi de model perquè "ens han donat els elements suficients i entenem que amb la limitació horària s'eliminaran certs problemes". Una limitació que suposarà que els actes finalitzin a dos quarts de dues de la matinada.

Monge també ha explicat que no es tallarà la Carretera de Prats, tal i com demanaven els responsables de les Barraques perquè implicaria "molts problemes de mobilitat". tot i així, ha dit que s'està estudiant la possibilitat de limitar el trànsit a zones com el carrer Major o Pi i Margall.

Un dels membres de la Comissió, Iván García, ha assegurat que avui mateix ja s'ha començat a treballar amb els tècnics per tal d'encabir el màxim d'actes a la plaça. "No obstant, som conscients de que alguns espectacles cauran de la llista, però malgrat això, aconseguirem fer una veritable fira d'entitats, que és el que volem que sigui aquest espai". Pel que fa a la Carretera de Prats, ha indicat que sense tallar-la "l'espai quedarà una mica petit".

Font: Ràdio Sabadell

21 comentaris:

Anònim ha dit...

BUSTOS FOTS PENA!!

Anònim ha dit...

per algo bo que hi havia i ho foteu

Anònim ha dit...

ma kago en tots els collons dels suposats organitzadors... sense anim d'ofendre, xo passo duna p... festa sols fins les 1:30.. kins collons!!!! A TARREGA TOTHOM (x mi les barrakes de sabadell, si es fan com sesta dient, s`han mort.) atentament el k fotara la bomba a creu alta!

Anònim ha dit...

les barraques a la bassa ja estaven be perk cullons les heu canviat nomes serveixes per fotre a la gent bustos tu no penses que les altres persones sho volen passar be vale que han agut varalles pero als que no han tingut problemes perque es mereixen aquet castic?(lluita per les barraques a la bassa)!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Em cago en el bushtos!!!
Quina colla de desgraciats, volen acabar amb la cultura popular! I els de la comissió de festes qui són els veïns d'en Manuel???
Demano al poble de Sabadell la desobediència civil!!!
NO DEIXIS QUE ET DIGUIN A QUINA HORA HAS D'ANAR A DORMIR

Anònim ha dit...

Creu Alta?
Pobres veins!
A dos quarts de dues?
Pobre jovent!

Si a la bassa hi hagués més vigilància no passarien desgràcies.

A la plaça Creu Alta No hi ha espai! Si, com a mínim es busqués un lloc espaiós on no es molestessin els veïns... Però no. Barraques a un punt cèntric de la ciutat. Visca l'honorable alcalde de Sabadell. Bustos t'estimem!

Anònim ha dit...

jo penso que a la creu alta hi hauran batallas campals

Anònim ha dit...

no sortira be barrakes a la bassa kom a de ser no es molesta a ningu i tots sortim kontens aixo sera una kagada i la festa major sen resentira ja vureu

Anònim ha dit...

bustos ets el millo les proximes eleccions botu per tu per k tornis a fotre les barraques com no tens un altre cosa per fe tambe podries tanca la fira tots tu agrairien pero bueno ens aurem de acostumar

Anònim ha dit...

Quina conya, ara que?
voleu transformar la ciutat en la ciutat d'anar a fer nones? que és que no deixen moure's als joves de sabadell? a caseta tots, menys concerts, menys música i més llitet, no?
això és una autèntica merda!

Anònim ha dit...

(Anònim ha dit...
bustos ets el millo les proximes eleccions botu per tu per k tornis a fotre les barraques com no tens un altre cosa per fe tambe podries tanca la fira tots tu agrairien pero bueno ens aurem de acostumar)

si, així de bé van les coses en aquest país, i a tu com et pot molestar tot el que es fagi aquí? o simplement et molesta per poder tocar els collons?

Anònim ha dit...

no al bustos nomes bol tocar els collons

Anònim ha dit...

NO marxarem a dos quarts de dues!

Anònim ha dit...

Molt bé quin gran ajuntament que tenim, moltes felicitats sr.Lluís Monge i Sra.Marta Farres, hos heu carregat la única escencia que tenia aquesta festa major, i ara que a la creu alta? alla on hi ha tant espai...quins collons, això sí pels xarnegos,concerts al parc catalunya,maxima fm...perquè aquests són els vostres votants.Repeteixo, Sr.Monge i Sra.Farres, tot comanadat evidentment del fatxenda d'en bustos, Felicitats i gràcies.

Anònim ha dit...

Penseu una mica sisplau... la culpa no només és del Bustos, algú de la festa ha estat amb ell per pactar i per acceptar, o no? i a aquest no li dieu res? Penseu sisplau, i deixeu el comportament d'adolescents d'una vegada. El Bustos l'ha cagat (com sempre), però sempre hi ha algú que accepta. Això si... seguiu votant a entesa pensant que us salvaran i que us ajudaran... Penseu una mica més amb el que passa a Sabadell i menys amb el que us ven aquesta gent!

Anònim ha dit...

Per cert, el Bustos ja no té majoria absoluta... i com tiren les coses endavant? qui les vota a favor? oi, deu meu!!! ai que encara hi haurà un o dos partits més que el recolzen!!! Qui són? Ai, ai, ai....

Anònim ha dit...

Molt bé,

És a dir, si vas a un concert dels que faran al Parc Catalunya ets "xarnego". No sé quin "burro" ha dit això, però jo aniré al Parc Catalunya, i després aniré a les "barrakes", com cada any.

Tros d'ase.

Ah! ja posats, m'estimaria més fer la festa al Parc Central, està lluny del centre, però no ens molestaria ningú, ni estarien tan controlats pels gossos.

Anònim ha dit...

Això és penòs que un ajuntament, impedeixi, que el jovent faci coses per la ciutat.
Akest Bustos i la seva colla de potuls i canteules són uns desgràciats. Només van encontre del jovent que es mou per fer de sabadell una ciutat més propera a la gent, tencant bars "cas bemba", dessallotjant Espais alliberats, "els maquis, (L')eterpe, Calamarsa, la zarzuela etc...
Que per cert akest ultim, la Zarzuela ara està okupada per Gitanus, causan molesties als veins, però aquets no els faran fora no, com que ells no van contre en bustos!!

la veritat és que és molt trist que tota una ciutat estigui en mans d'akt tros de Gos!!

Per tot això i molt més proposo que es torni a dur a terme la Campanya ESTIL BUSTOS? NO GRÀCIES!
i ke kedi sabadell del color groc dels adessius!!

Comas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Simplement patètic...Amb el cul, tot... Aconseguiran fer desplaçar tothom a les barraques de St.Quirze! De fet ja deu ser el que volen... Capullos...

Anònim ha dit...

cabrones xk nos kereis joder las fiestas