dilluns, d’octubre 20, 2008

Més de 300 persones es manifesten a Castellar del Vallès contra el polígon industrial de Can Bages



La Plataforma Aturem Can Bages va aconseguir, ahir diumenge, reunir més de 300 persones a la manifestació convocada a Castellar del Vallès per demanar l’aturada de les obres del nou polígon industrial. L’acte estava recolzat per diverses associacions ciutadanes i comarcals.

La manifestació, formada per un grup molt divers de ciutadans i sota el lema “Preservem el Vallès”, va discórrer pels carrers del centre de Castellar del Vallès per demanar a l’equip de govern i als partits polítics que li fan costat que s’aturin les obres del futur polígon de Can Bages. Els vuit mesos de constants denúncies per irregularitats en el projecte i en la forma de portar-lo endavant no han servit per fer reaccionar l’equip de govern municipal. Per això, amb l’inici de les obres que ha comportat la tala de boscos de pins i alzines i l'abocament de terres a un torrent, la Plataforma ha convocat els ciutadans per protestar.

En la lectura del manifest, els convocants van destacar que volien deixar clar a l’actual equip de govern i als que vinguin en un futur que desitgen una vila que no creixi desmesuradament, i que el futur de Castellar i de la comarca del Vallès no estigui marcat només pels interessos econòmics d’uns quants.

Al final de l’acte es van lliurar als regidors municipals unes llesques de pi procedents dels que han estat tallats aquests dies a l’indret de can Bages. Els obsequis-recordatoris es van deixar a la porta d’entrada de l’Ajuntament.

Castellar del Vallès, 20 d'octubre de 2008

Plataforma Aturem Can Bages

Entitats integrades en la Plataforma: Assemblea de Joves de Castellar - Castellar Sostenible – Centre Excursionista de Castellar - El Local del Mig - Els 4 Banks - EuiA-ICV – L'Altraveu - Adenc-Edc - Amics del Ripoll – Assessors Ambientals de Catalunya - Assossiació Els Verds Esquerra Ecologista - Candidatures Alternatives del Vallès (PAS - Compromís per Ripollet - Alternativa Ciutadana per Rubí - Entesa per Sabadell - CUP Sant Cugat - CUP Terrassa – Alternativa d'Esquerres per Badia - Esquerra Alternativa per Barberà) - Col·lectiu a les Trinxeres - Col·lectiu Dissident - Gent del Ter - Grup Senderista Barberà - La Ruda - Salvem Montserrat - Unió Pagesos - Unió Excursionista de Sabadell