divendres, de maig 09, 2008

COMUNICAT DEL MOVIMENT POPULAR DE SABADELL ARRAN DE L'EMPRESONAMENT D'EN FRANKI

El passat dilluns 28 d'abril els mossos d'esquadra van detenir en Francesc Argemí, "Franki", veí de Terrassa i molt conegut en aquesta localitat per la seva implicació en les lluites populars. En Franki, condemnat a 2 anys i 8 mesos, sense cap tipus de prova, per ultratge a la bandera espanyola, va ingressar a presó després que fos desestimat el recurs contra la sentència. La detenció d'en Franki es va produir sense haver-ho notificat als advocats i ni tan sols haver fet el tràmit ordinari de la citació prèvia.

Així, des del Moviment Popular de Sabadell volem mostrar el nostre ferm rebuig a aquest empresonament irregular i injust que respon a una mostra més de persecució política a la comarca. En aquest sentit, exigim la immediata posada en llibertat sense càrrecs d'en Franki.

També considerem lamentable el comportament d'uns partits autoanomenats catalanistes i/o d'esquerres, que estan no només obviant sinó amagant aquest tema a tots els nivells.

Alhora creiem imprescindible fer una crida a la solidaritat amb el company empresonat convocant una concentració, conjuntament amb altres entitats tant de Sabadell com de la comarca, el proper divendres 9 de maig a les 19h a davant de l'ajuntament.

És per això que, des del Moviment Popular de Sabadell, fem una crida a la desobediència i a seguir lluitant en solidaritat amb el company Franki.

FRANKI LLIBERTAT, JA!

ET VOLEM A CASA

Manifestació dissabte 10 de maig a les 18h a Pl Universitat (Barcelona)

Moviment Popular de Sabadell, 7 de maig de 2008