dijous, de febrer 22, 2007

Reunió, sense acord, sobre la biblioteca de la Caixa de Sabadell

La Campanya Pro-Biblioteca, que es va crear per reivindicar que es no es tanqui la Biblioteca de Caixa Sabadell ja té més de 1.7000 adherits. La setmana passada els membres de la plataforma es van reunir amb el president de l’entitat bancària, el vicepresident i el director de l’Obra Social de Caixa Sabadell per exposar les seves visions. La polèmica va sorgir fa uns mesos, quan des de Caixa Sabadell es va anunciar la intenció de donar-li un nou ús a l’espai, cosa que va fer saltar les alarmes davant la possibilitat que es tanqués.

El portaveu de la campanya, Manuel Manonelles, diu que van “exposar els principis del seu manifest” i van expressar el seu interès en “la necessitat de mantenir la biblioteca” i donar-li la projecció que necessita tenint en compte que estem “al segle XXI”. La resposta per part dels representants, segons Manonelles, va ser que havien de “tornar a quedar” perquè es va veure que encara hi havia “temes que s’havien de discutir”.
El portaveu pensa que l’entitat bancària té en compte l’opinió de la plataforma perquè “si no no s’entendria que convoquessin una segona reunió”.
Aquells qui vulguin adherir-se al manifest, han d’adreçar als organitzadors de la campanya un correu electrònic a bibliotecasabadell@hotmail.com.