dimarts, de novembre 20, 2007

Comunicat de l'MPS arran de la concentració de caràcter neonazi del passat dissabte

Aquest passat dissabte vem poder tornar a veure a Sabadell una demostració més del feixisme que encara perdura a la ciutat. Els amics i familiars d'Ivan Chicano, un conegut neonazi de la ciutat van fer una concentració que, sota falses demandes de justícia, només va ser una mostra mes d'enaltiment del feixisme i el racisme. I és que, qui es sorprèn que un dels nazis amb un historial dels més sanguinaris de la ciutat s'hagi trobat amb els desitjos de venjança d'alguna de les seves víctimes? Les úniques persones que es poden mostrar indignades davant d'aquest fet són aquells que simpatitzen i justifiquen les pràctiques feixistes.

Altra vegada hem tornat a ser ingènues i hem confiat amb les institucions, unes institucions que han tornat a ser còmplices del feixisme. Així doncs la concentració la van poder dur a terme amb total impunitat. La situació és indignant es van poder manifestar aquells que fa poc més d'una setmana assassinaven al Carlos, un jove antifeixista a Madrid.

Tot i això, sabem que per eliminar el feixisme cal destruir les causes que el provoquen i es indispensable dur-ho a terme des de la unitat antifeixista. També cal deixar clar que, a partir d'ara, ens comprometem a no permetre cap mostra pública de feixisme a la ciutat, i ho haurem de fer nosaltres mateixes perquè les institucions: Ajunament, Mossos d'Esquadra i Generalitat entre d'altres, han tornat a ser permissives amb el racisme.

Ja per últim, creiem que ara és més important que mai fer una crida a la manifestació antifeixista que ha organitzat la Plataforma Antifeixista de Sabadell pel proper dissabte dia 24.

Moviment Popular de Sabadell, 20 de novembre de 2007