dissabte, de desembre 22, 2007

Convergència va preparar amb la màfia anticubana dels EEUU l'agressió contra Cuba

La "protesta" que exigia "llibertat" i "democràcia" a Cuba en la qual van participar 10 membres de la Joventut Nacionalista de Catalunya es va gestar a reunions celebrades a Washington, París i Estocolm, va ser finançada per les oligarquies ianquis i europees, i pretenia escenificar un teatret mediàtic. El passat 9 de desembre, 10 membres de la JNC, joventuts de Convergència Democràtica de Catalunya, van realitzar a l'Havana una acció de protesta al davant de la seu de l'Assemblea Nacional del Poder Popular, parlament de la República de Cuba. Les dones de la JNC van acompanyar a les membres de l'organització "Mujeres de Blanco", que agrupa familiars dels mercenaris cubans presos a l'illa per les seues activitats contra el poble de Cuba, en les seues protestes que exigeixen "democràcia" i "drets humans" a l'illa.

Immediatament, les autoritats cubanes, fent ús de la seua sobirania, van expulsar el grup de polítiques catalanes, que havien entrat a l'illa amb un visat de turista cosa que la seua activitat contrarevolucionària va demostrar que era fals.

Amb aquesta protesta, la vigília del Dia Internacional dels Drets Humans, les joves de Convergència volien palesar la manca de llibertat i democràcia que, segons elles, es pateix a Cuba. Documents publicats al web del portal electrònic e-noticies (adjunts.e-noticies.com/externs/externs_23161.rtf), demostren que el suposat caràcter espontani, humanitari i cívic de la visita no era més que un element més de les contínues agressions de l'administració ianqui i de l'oligarquia europea contra Cuba, així com "una estratègia d'exposició mediàtica".

En una carta confidencial adreçada a les membres del Consell Executiu Nacional de la JNC, el seu responsable de Política europea i internacional, Roger Albinyana i Saigí, president al mateix temps d'European Liberal Youth (LYMEC), joventuts del Partit Europeu dels Liberals, Demòcrates i Reformistes, fa una explicació detallada de l'organització de l'acció. Segons Albinyana, al mes de juliol de 2007 a Washington "vaig concertar tot un seguit de reunions amb fundacions, think tanks i grups de suport de l'entorn del Partit Demòcrata i Republicà dels Estats Units". A "un posterior sopar (...) ens varen permetre tancar un pre-acord amb aquest think tank per tal de desenvolupar conjuntament aquest projecte a Cuba. En efecte, en aquell moment vàrem parlar de recrutar unes 40 dones activistes liberals europees (vinculades, per tant, al LYMEC) que desenvolupessin un projecte de suport al col·lectiu dissident de les Damas de Blanco".

Després de concertar l'estratègia política i mediàtica amb els grups de pressió anticubans instal·lats als EUA, que per pròpia seguretat i discreció Roger Albinyana no revela, l'organització de l'agressió contra Cuba continuà la seua marxa "en una segona reunió que vàrem celebrar a París a mitjan de setembre la part promotora (un nord-americà, una argentina, una sueca i un servidor - dues fundacions i jo com a president de LYMEC). Allí vàrem delimitar les competències, el profile, el pla de ruta i la descripció del projecte, així com una part molt important: el pressupost (...). Heu de saber que ni la JNC ni CDC han invertit un sol euro en aquest projecte". Així doncs, els lobbys nordamericans i la burgesia europea van finançar l'operació mediàtica, que tenia en la utilització de joves europeus i americans la seua vessant "militant".

La gestió definitiva del viatge es va realitzar "en una reunió a principis de novembre a Estocolm en la qual durant gairebé tres dies vàrem articular l'entrellat de tot el viatge. A partir d'aquí elles varen seleccionar els altres components del viatge atenent-se a criteris de representativitat territorial, funcional i polític, i varen conformar les dues cèl·lules que després han liderat la visita".

Finalment, el dirigent convergent vomita el seu odi contra la revolució cubana, però també demostra la seua incultura política i la total falta d'informació sobre Cuba, ja que afirma que "el règim cubà és un règim totalitari, estalinista i feixista que assassina i viola els drets fonamentals d'una població". S'està referint Albinyana al mateix país que realitza eleccions democràtiques cada quatre anys per a elegir els seus càrrecs polítics? S'està referint Albinyana al mateix país que escolaritza, dóna salut i assistència social al 100% de la seua població? S'està referint al mateix país en el qual cada diumenge es manifesten amb llibertat pels carrers de l'Havana les "Damas de Blanco", en poques ocasions més de 15? A quins drets fonamentals s'està referint el jove Roger? Al dret a comprar compulsivament regals de Nadal al Corte Inglés?

Font: Endavant