dimecres, de setembre 12, 2007

Desobediència a la primera nit de barraques

Un grup de ciutadans anònims organitzà un concert sobre un camió que finalitzà al Passeig Manresa un cop superat el límit horari marcat pel consistori

Al voltant de les dues de la matinada d'ahir unes dues mil persones abandonaren la Plaça Creu Alta, emplaçament on minuts abans s'havia esgotat el límit horari de les 01:30 ordenat per l'equip de govern de l'Ajuntament de Sabadell, en particular per Lluís Monge i Marta Farrés, i disfrutaren de la sorpresa que s'havia preparat: Una sessió a càrrec de Dj Merei i un concert final del grup local At versaris sobre un camió.

Després que acabessin les activitats nocturnes a la Creu Alta amb rigorosa puntualitat, una persona des de l'escenari convidà a tothom a seguir la festa darrere un camió que es començà a habilitar amb algun problema tècnic amb el generador que n'allargà els preparatius, i a no respondre "a les provocacions dels Mossos durant el camí." Al llarg del recorregut que portà els assistents des de la plaça fins el Passeig Manresa atravessant l'artèria principal del centre de la ciutat, el Dj Merei va amenitzar la vetllada amb una contundent sessió de "Drum & Bass". Un cop arribats al final del recorregut, els organitzadors varen punxar la llum d'un quadre del carrer i llegiren un comunicat publicat al diari de barraques editat per la CFPS i Ordint la Trama. En ell un portaveu destacà que "aquest any vam dir amb molt bones paraules que volíem un espai digne, de pas i amb visibilitat per les entitats. Ens han volgut fer perdre en un mar de reunions i compromisos. Com nens petits, han posat excuses inversemblants. Ens han volgut fer creure que el problema són els veïns i veïnes. Ja n'hi ha prou." Després de llegir el comunicat, el grup de rap At versaris va cloure la festa. Tot i l'ampli dispositiu policial que els Mossos d'Esquadra havien preparat per l'ocasió, el dia de festa va acabar a les quatre de la matinada sense que es produís cap tipus d'incident.

Font: Vilaweb Sabadell

1 comentari:

Anònim ha dit...

desobeciència la primera la segona i la tercera

visca el nou model de festa major