dijous, de setembre 13, 2007

L’ADENC celebra els seus 25 anys amb una festa al carrer aquest diumenge

El proper diumenge dia 16, de 10 a 14, tots aquells sabadellencs que ho desitgin podran participar a la festa que organitza l’ADENC al Passeig de la Plaça Major. L’entitat ha organitzat diverses activitats adreçades a tots els públics per commemorar el seu 25 aniversari.

Els més matiners, podran apuntar-se a un itinerari botànic per conèixer els arbres de la ciutat, tot fent un recorregut per diferents places i carrers del centre. El aficionats a l’ornitologia podran participar en un itinerari ornitològic per conèixer els diferents ocells que visiten la ciutat. Ambdós itineraris tenen el seu punt de sortida a les 10 del matí del Passeig de la Plaça Major i no cal inscripció prèvia.

Per als més petits, hi ha preparades diverses activitats: un mural naturalista amb guixos de colors, el joc de la mobilitat, una cursa de cargols (amb cargols de fusta) i un joc de bitlles que simbolitza les diferents agressions que pateix el medi ambient.

Així mateix, els més curiosos podran veure com estan construïdes les cuines solars i tastar diferents menges cuites amb aquests aparells domèstics alternatius.

A una una carpa es projectarà l’audiovisual del “Parc Agrícola del Vallès: una proposta de conservació dels espais naturals de la Plana” i l’exposició sobre el IV Cinturó: el seu impacte i les propostes alternatives.

Alhora, hem preparat una bicicletada per conèixer un tram del Ripoll. La sortida és a les 10.30, al molí d'en Torrella (sota el pont de la Salut). L'itinerari, apte per totes les edats, serà d'anada i tornada.

Les activitats de commemoració dels 25 aniversari continuaran amb un sopar i un concert que tindran lloc el dia 22 de setembre al Pavelló Polivalent del Parc del Nord. El menú serà elaborat amb productes ecològics i el preu és de 12 € per als socis i 15 € per als no socis. El concert és gratuït i hi actuaran el grups StockdeRock i Tòfol Martínez Trio.

ADENC
Sabadell, 17 de setembre de 2007