dimecres, de setembre 03, 2008

Ball de Diables de Sabadell: 25è aniversari

Des del Ball de Diables de Sabadell ens plau convidar-vos el proper dimecres 3 de setembre a les 7 de la tarda a l'auditori de la Biblioteca Vapor Badia a la presentació del Llibre "A l'Infern s'hi està calent... Vint-i-cinc anys de Versots" que l'entitat ha editat en motiu del seu 25è aniversari (que ha estat celebrant durant aquest últim any).

El dissabte de la Festa Major de Sabadell de 2007, després de la Cercavila de Festa Major, el Ball de Diables de Sabadell representava els seus vint-i-cinquens Versots de Festa Major. Ho feien a la Plaça Sant Roc, acompanyats per un munt sabadellencs que s'havien congregat per veure'ls i davant d'unes autoritats que no podien fer res més que aguantar el xàfec.

El llibre que presentarem no és un mer recull d'aquests 25 anys dels Versots, també inclou interessants aportacions fetes per dos dels fundadors de Ball de Diables de Sabadell, Gustau Erill i Marta Ibáñez, que són a la vegada profunds coneixedors de la cultura tradicional popular catalana. Meritxell Andreu, actual Vicepresidenta de Ball de Diables, també hi ha fet una aportació des de la basant més vivencial.
No podem deixar d'esmentar amb il•lusió i orgull que el conjunt l’ha prologat l'ex-Conseller en Cap, i actual Director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló i Valls com a component del Ball de Diables de Torredembarra -colla que aquest any actuarà en la Cercavila Infernal de Festa Major-.

Està previst que en la presentació del llibre hi hagi els tres membres esmentats de Ball de Diables de Sabadell i el president de l'entitat qui conduirà l'acte.

Esperem poder compartir amb vosaltres i la resta de sabadellencs el que per nosaltres serà una gran festa.


Cordialment,
La junta de Ball de Diables de Sabadell