dimarts, de gener 09, 2007

Especial tornada revista Ordint la Trama

Aquest divendres 12 de gener, a les 8 del vespre és farà al Casal Can Capablanca (Comte Jofre,30 (al costat de Sabadell-Estació)) la presentació de la nova etapa de la revista Sabadellenca Ordint la Trama, la revista a part de renovar el disseny i fer-lo molt més modern i còmode, també ha renovat les ganes de treballar i de seguir amb el projecte iniciat ara farà 5 anys. A continuació us deixem l'història de la revista, per als qui no la coneixieu.

Salut i redacció !
--------------------------------------------------------

La revista Ordint la Trama és un projecte cultural que va néixer a Sabadell l'abril del 2001. Publiquem una revista mensual i prenem part en diverses iniciatives socials per promoure una cultura popular i participativa.

Som una publicació local de Sabadell que combinem la realitat més propera amb realitats llunyanes d'arreu del món. Hem publicat reportatges sobre Amèrica Llatina, Àsia o el Pròxim Orient. Hem parlat del projecte de zoo d'en Bustos, de l'Estatutet, de la Constitució Europea... S'han publicat contes, poemes, ressenyes de viatges, llibres i pel·lícules. Amb articles d'opinió, molta opinió, amb aportacions de les entitats sabadellenques i amb entrevistes.

Ordint la Trama vol oferir un espai de reflexió, crítica, debat, creació i de denúncia participativa, on tots els lectors tingueu les portes obertes.

Per Sant Jordi celebrem l'aniversari i el Certamen literari Clara Alzina, on s'han presentat més de 180 obres de poesia i narrativa des dels seus inicis. Aquests esdeveniments ja són punts de trobada i un referent cultural a Sabadell. Per això el jurat que valora els treballs està constituït per personalitats del món de les lletres com Antoni Dalmases, Miquel Bach, Josep Maria Ripoll, Ester Centelles o Òscar Rocabert, que a més han col·laborat amb Ordint la Trama des del seu naixement.

Volem ser un espai de confluència de totes aquelles entitats i col·lectius que des d'àmbits diversos aporten punts de vista crítics i compromesos; associacions de veïns, associacions culturals, grups d'esplai, diables, entitats naturalistes, solidàries, creadores i tots els qui vulgueu contribuir dia a dia a l'evolució de la revista.

Després de 5 anys i més de 50 números, el 2007 Ordint la Trama comença una segona etapa. Hem renovat el disseny, les seccions i les ganes. Durant aquest temps el projecte ha anat creixent sumant dia a dia nous esforços i noves perspectives.

Comptem amb tu per ampliar la participació i compartir aquesta iniciativa local per un entorn social crític i despert i per una cultura d'arrel popular.


Per a més informació de la revista podeu consultar la seva pàgina web: www.ordintlatrama.com o els podeu els podeu escriure a: ordintlatrama@hotmail.com i si no teniu internet, també podeu contactar amb ells pel següent telèfon 937 251 179