dilluns, de novembre 20, 2006

Detinguts els agresors de la baralla de dissabte

Els Mossos detenen dos caps rapats, que havien protagonitzat una baralla a Sabadell

Aquest dissabte de matinada es va produir una baralla entre dues bandes, una d’skins i una de red skins, al carrer de les Tres Creus, al centre de Sabadell. Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte al matí dos menors de disset anys, que van passar a disposició de la fiscalia de menors. Un d’aquests joves hauria ferit amb una arma blanca una altra persona, pertanyent a la banda de red skins. Els agents van poder actuar gràcies a una trucada, que va advertir que s’estava produint una baralla multitudinària entre una vintena de joves d’estètica skin.

Diverses dotacions de mossos, que havien sortit de la sala de comandament de Sabadell, van mobilitzar-se i van aconseguir trobar un grup dels joves, un dels quals tenia una ferida d’arma blanca.

El ferit va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Les persones que acompanyaven el ferit van reconèixer que un grup de cap rapats d'estètica neonazi els havia agredit al carrer Tres Creus.

Una altre dotació va localitzar a les rodalies de l'estació de trens de Renfe un segon grup de persones d'estètica skin. Entre aquest grup, un testimoni va reconèixer un dels participants en la baralla. Els agents van detenir el menor identificat.

Després els mossos i la policia van aconseguir identificar l'autor de la ganivetada i, cap a les dotze del migdia del mateix dissabte, se'l va localitzar al seu domicili de Sabadell. El menor va reconèixer als agents que havia agredit un jove aquella matinada i va admetre la seva pertinença a un grup de ideologia nazi. També va reconèixer que havia amagat la navalla amb qual havia agredit el jove a les rodalies de la estació d'autobusos de la Gran Via de Sabadell. La patrulla, acompanyada del menor, va recuperar la navalla.

Font : SabadellPress
Informació Sabadell no es fa responsable de l'opinió que pugui generar el contingut de la pàgina web