divendres, de juny 08, 2007

Sabadell acull el "fem dissabte" per uns rius nets i vius

El dissabte 9 de juny, a partir de les 10 del matí, la ciutat de Sabadell
acollirà l' acte "Fem Dissabte! " que es durà a terme simultàniament en 14 municipis de Catalunya i que s ' emmarca dins dels actes de celebració del desè aniversari del Projecte Rius.
L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell.

Fem dissabte! és una neteja coordinada i col·lectiva de diferents trams de riu a Catalunya per tal d ' extreure de la zona la brossa, ja sigui dins de la llera del riu o a la zona de ribera i agruparà els grups de voluntaris del Projecte Rius i la ciutadania en general. És un tipus d' acte participatiu però alhora reivindicatiu, ja que es pretén mostrar la necessitat de mantenir i preservar l' ecosistema fluvial.

És per tots aquests motius que us animem a participar, només cal que porteu calçat còmode i ganes de col·laborar pel medi ambient. El material per a la recollida (bosses, guants, contenidors,....) serà facilitat per Projecte Rius i els Ajuntaments en cada un dels llocs de neteja.

A Sabadell, la convocatòria serà: 10h - Molí Torrella (costat del pont de la Salut)

Tots els qui vulgueu participar de la Jornada heu de confirmar la vostra assistència o bé trucant al 93.421.32.16 o bé per correu electrònic a comunicacio@projecterius.org. Per a més informació també podeu consultar l' espai web www.projecterius.org

Us hi esperem!!!
Adenc