divendres, de juny 01, 2007

SORTIM AL CARRER PER L'AUTODETERMINACIÓ

Aquest proper dissabte 2 de juny de 2007 a dos quarts de vuit del vespre està convocada una manifestació per l'autodeterminació al Passeig de la plaça Major organitzada per l'Organització Socialista d'Alliberament Nacional, Endavant, en el marc de VI Festa per la Independència.
Des de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) considerem que el marc actual de reformes com les dels estatatus del País Valencià, les Illes Balears i el Principat, totalment caduc, alhora, que suposen perpetuar la nostra submissió al marc juridico-polític definit per la constitució sorgida de l’Espanya postfranquista de 1978, la qual, presenta uns dèficits democràtics inassumibles des
d’una òptica de defensa de les llibertats i de la sobirania popular.
Des de la CUP ja fa temps que treballem en aquest sentit. No podem oblidar que farà més d'un any que treballem per aquest objectiu dins de plataformes com la Plataforma pel Dret de Decidir amb un objectiu molt clar la Independència dels Països Catalans.
Des de la Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell volem fer una crida a la societat civil sabadellenca a manifestar-se per l'Autodeterminació dels Països Catalans pels carrers de Sabadell aquest proper dissabte.
Candidatura d'Unitat Popular
Sabadell, 1 de juny de 2007