diumenge, de febrer 03, 2008

Camps el silencios - Mafia del País Valencià



Francesc Camps, el president de la Generalitat Valenciana, s'està tornant un personatge silenciós. O almenys això sembla als periodistes del País Valencià, que fa dos anys que no aconsegueixen preguntar-li res de rellevant a la màxima autoritat del territori. Com ho sentiu.

Una vegada i una altra, Camps defuig de contestar totes les preguntes compromeses que li formulen, i mitjans de comunicació col·legis de periodistes ja han mostrat la seva indignació per un polític que s'amaga de la seva responsabilitat davant els ciutadans.

D'acord que al País Valencià hi ha molts temes negres als que Camps possiblement no tingui resposta -corrupció urbanística, la catàstrofe al metro de València, judicis a polítics del PP, una despesa milionària portant el Papa a la capital o centenars de centres escolars en barracons- però en qualsevol cas l'actitud xulesca i irresponsable del president de la Generalitat valenciana és de jutjat de guàrdia.

Els periodistes de Caiga quien Caiga han dedicat a Camps el vídeo que us mostrem a continuació, que recull aquesta tendència de Camps a callar i somriure, talment com si d'una miss es tractés. Quina vergonya de president!

Font: Directe.cat