dimarts, de març 04, 2008

EL 9 DE MARÇ DEL 2008, NO ELS VOTEU !!! (Comunicat de la CUP en front de les eleccions espanyoles)

Des de la Candidatura d’Unitat Popular fem una crida a totes les catalanes i a tots els catalans a mostrar el seu rebuig i la seva denúncia, aquest 9 de març, data de les eleccions a l’estat espanyol, a l’actual classe política catalana.

Cridem a no votar els que diuen que volen ser decisius però que sempre acaben col·laborant en el manteniment de l’opressió del nostre poble. No voteu tampoc els que diuen que van a Madrid a fer el que no fan aquí en les nostres lluites de cada dia.

Cridem a no votar els que manifesten que volen representar-nos però que realment només enforteixen i consoliden l’ocupació espanyola, perpetuen l’espoli fiscal, destrueixen el territori, la nostra llengua i la nostra cultura... i, en definitiva, neguen i limiten encara més els nostres drets polítics, socials i nacionals.

Des de la CUP apostem per la creació d’institucions nacionals pròpies i dipositàries de la sobirania popular, com l’Assemblea de Regidors dels Països Catalans, una institució representativa del conjunt dels territoris que formen la nostra nació; institucions, per tant, que serveixin per acabar amb la divisió i l’esquarterament imposats per la Constitució espanyola del 1978.

Així doncs, cal que convertim aquest dia en una JORNADA DE LLUITA, del vot de la unitat popular contra la destrucció del territori, contra l’ocupació i l’espoli fiscal, per la nostra llengua i la nostra cultura, pel dret a la lliure determinació nacional, i per la construcció d’uns Països Catalans lliures i solidaris, republicans, units i independents.

La millor manera de mostrar el nostre rebuig a una classe política catalana que claudica de forma sistemàtica quan arriba a Madrid és no votar-los. El vot blanc, el vot nul o l’abstenció activa són opcions per expressar el desig d’una nova manera de fer política catalanista, de creure en la força del nostre poble, en la seva mobilització popular i en el dret a la lliure independència política.

Fem, també, una crida a la participació en la recollida de signatures encetada per la Plataforma pel Dret a Decidir, que té com a una de les diades de recollida de signatures, precisament, el proper dia 9 de març a favor de la celebració d’un referèndum d’autodeterminació.

Cap comentari: