dimarts, de juny 03, 2008

El Col•legi d’Advocats de Bcn qüestiona els delictes d’injúries a la Corona i ultratges a Espanya

Aquest dijous tindrà lloc al Col·legi d’Advocats de Barcelona una conferència amb transcendència directe sobre la situació de 23 catalans pendents de ser jutjats a l’Audiència Nacional de Madrid per la crema de fotografies del Rei. L’acte a més, qüestiona el delicte que va provocar el procés contra en Franki, empresonat des del 28 d’abril.

Imatge de mostra

La Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats de Barcelona organitza aquest acte en el qual, Ramón Sáez Valcarcel, magistrat de la Sala Penal de l’Audiència Nacional, posarà en dubte la vigència dels delictes d’ultratges a Espanya i injúries a la Corona.

Alerta Solidària entén la importància d’aquesta acte i les conseqüències que se’n poden derivar, com a precedent del posicionament d’una part de la judicatura catalana i que esperem pugui estendres ràpidament arreu del país, en contra d’aquests delictes que afecten a tants companys de lluita.

L’acte serà aquest dijous, a les 18’30h a la sala 8a del Col·legi d’Advocats de Barcelona amb la intervenció del magistrat de l’Audiència Nacional i en Gerardo Pisarelo, Professor de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona.