dimecres, de juny 04, 2008

Intent d'enderrocament d'una casa habitada amb permís municipal!!

L'Ajuntament de Sabadell ha donat permís d'enderroc parcial a l'empresa Enderrocs.es malgrat que l'espai estava habitat i ha posat en perill la vida de diverses persones.

Avui dimecres 4 de juny a les 7 del matí, un grup d´operaris de l´empresa enderrocs.es sense previ avís ni cap tipus d´ordre judicial, han procedit a enderrocar el sostre de l´Ateneu Popular l´Escletxa.

Aquests sense preocupar-se de si hi havia algú a dintre, han provocant ferides lleus a un jove que s´hi trobava dins de l´espai que per sort ha pogut escapar-se de la pluja de runes.
Aquest fet, no és res més que la culminació d´una serie d´atacs com el de dijous passat, en la que van intentar cremar-nos l´espai calant foc a les seves portes d´accés.

L´escletxa va ser alliberada el 6 de desembre de l´any passat i fins al moment tot i tenir un procés judicial obert pels Mossos d´esquadra amb una persona autoinculpada no consta de denuncia del propietari, cosa que fa que aquest tipus d´enderrocament sigui totalment il·legal.

Des de l´Assemblea de Joves de Sabadell volem deixar clar que de l´Ateneu Popular l´Escletxa no marxem, que aquestes pràctiques mafioses no faran que abandonem un espai de llibertat construït amb l´esforç de tantes joves de la nostra ciutat que creuen en la organització i la lluita com a única eina valida per defensar els nostres drets.Contra aquestes pràctiques mafioses dels especuladors i per demostrar que el nostre projecte segueix més viu que mai convoquem a tothom a una concentració aquesta tarda a les 19:30 h. A la Plaça Sant Roc.


Un cop més i cada cop més forts fem més gran l´escletxa!

No enderrocaran els nostres somnis!