dijous, de setembre 20, 2007

L’ADENC celebra els seus 25 anys amb un sopar commemoratiu i un concert

Enguany l’ADENC (Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura) celebra vint-i-cinc anys defensant la natura. Per aquest motiu l'ADENC organitza diverses activitats i actes commemoratius, i entre aquests darrers un sopar i un concert. Ambdós se celebraran aquest dissabte 22 de setembre al Pavelló Polivalent del Parc del Nord de Sabadell (c/ Guadarrama s/n cantonada c/ Corones, al costat de les piscines de Ca n’Oriac).


El sopar, amb places limitades i prèvia inscripció, és obert a tota la massa social de l'ADENC, simpatitzants, i antigues i antics membres de l'entitat. A partir de les 19.30 h es rebran els assistents, que rebran un regal exclusiu de l’aniversari. El programa de la commemoració s’iniciarà amb un passi de l’audiovisual: “ADENC. 25 anys en imatges”, realitzat voluntàriament per socis, en el qual es podran visualitzar durant uns minuts imatges que recorden moments rellevants viscuts per l’entitat des de la seva fundació. El sopar començarà a les 20.30. El menú, preparat per la cooperativa Capablanca, estarà elaborat amb productes ecològics.


A les
22.30h el concert del grup de blues “Tòfol Martínez Trio” i del jove grup sabadellenc “Stock de rock”, gratuït i obert al públic en general, tancarà aquest acte commemoratiu.


La jornada servirà per, en un ambient distès, permetre el retrobament de simpatitzants i membres, actius i retirats, de l'entitat que han permès forjar una entitat de referència en el món ecologista de la comarca. La fita dels 25 anys no hagués estat assolida sense l'esforç desinteressat, però tenaç, de moltes d'aquestes persones que rere l'anonimat han lluitat per defensar i donar a conèixer un objectiu comú: la preservació del patrimoni natural de la comarca.

ADENC

19 de setembre de 2007