diumenge, de setembre 16, 2007

Les activitats de l'ADENC omplen els carrers de Sabadell

L'Associació per la Defensa de l'Estudi de la Natura (ADENC) celebra enguany el seu vint-i-cinquè aniversari i per a avui ha organitzat una festa al carrer (pdf) amb diferents activitats durant el matí. Els organitzadors han programat, per a les deu, un itinerari botànic pels carrers de Sabadell per a conèixer els arbres de la ciutat. A la mateixa hora i del mateix lloc, el passeig de la Plaça Major, surt l'itinerari ornitològic que ha de servir per a descobrir els ocells que habiten a la ciutat.

Al molí d'en Torrella surt, a dos quarts d'onze, una ruta amb bicicleta. Per als menuts hi ha preparat un mural naturalista amb guixos de colors, joc de mobilitat, una cursa de cargols de fusta i un joc de bitlles que simbolitza les diferents agressions que pateix el medi.
L'ADENC ha muntat una carpa on es projectarà el documental 'Parc agrícola del Vallès: una proposta de conservació dels espais naturals de la Plana' i on hi haurà una exposició sobre el Quart Cinturó, el seu impacte i les alternatives. Finalment, es pot assistir a una mostra de cuines solars.Les activitats de commemoració continuaran el 22 de setembre, dissabte vinent, amb un sopar i els concerts dels grups StockdeRock i Tòfol Martínez Trio.

Font: Vilaweb