dissabte, de desembre 30, 2006

CALIEN ELS MOSSOS D'ESQUADRA? CALIEN MÉS FORCES D'OCUPACIÓ?

Davant el desplegament per Sabadell dels Mossos d'Esquadra i de les seves primeres actuacions, la Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell vol manifestar que:

1. Constatem que les seves primeres activitats per Sabadell no són cap garantia per creure que estaran al servei dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat. La vigilància de les manifestacions, la filmació dels seus participants i el seguiment i posterior identificació d'aquests són mostres de per on van els trets.
2.
Denunciem l'actuació violenta dels Mossos d'Esquadra en el desallotjament del CSA Calamarsa, que ha comportat que 6 persones hagin hagut de ser ateses a l'Hospital Taulí. Sota les ordres del tripartit II, i aquesta vegada amb el comandament directe d'ICV-EUiA, o sigui dels "d'esquerres de debò", la policia autonòmica espanyola continua actuant com els seus predecessors, la policia franquista.
3.
Denunciem, també, els controls "rutinaris" identificatius que no són més que el reflex del que els ensenyen a "l'escola", o sigui que tothom és delinqüent (culpable) fins que no és demostri el contrari.
4.
Ens traiem el barret davant la seva "contundent" actuació contra el joc il·legal que van realitzar la matinada de la vigília de Nadal, "desarticulant" el quinto del Centre Industrial. Potser es pensaven que el "lloro" era el mateix Al Capone? Es veu que a Sabadell no hi ha problemes més importants que requereixin la seva presència, segurament els Mossos estaran enfeinats comptant les guixes requisades.
5.
Lamentem que tota la propaganda llençada des de la Generalitat de Catalunya sobre un nou model policial català només sigui paper mullat. Amb el "fiasco" de l'Escola de Policia de Mollet, amb els comandaments que els han imposat i amb l'entrada massiva de guàrdies civils i policies nacionals, el cos dels Mossos d'Esquadra s'ha convertit en una ombra d'allò que hauria de ser. No són res més que un nou cos policial espanyol al servei de l'opressió capitalista.
6.
Malgrat tot, en aquestes dates tan assenyalades no podem evitar de desitjar-los-hi unes Bones Festes i que el 2007 el comencin millor que no acaben aquest.

Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell

Cap comentari: