dimarts, de desembre 12, 2006

Els Mossos desallotgen una casa ocupada a Terrassa

Els mossos han desallotjat aquest matí per ordre judicial el CSO(Centre Social Okupat) la Impremta, situat a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer de Terrassa, era un centre social on des de fa un any s'hi realitzaven tallers, xerrades, assemblees.... En el desallotjament, que s'ha iniciat cap a les 6.30 hores, han participat un dispositiu format per sis furgonetes de la brigada mòbil amb quaranta agents, que han comptat amb el suport de la policia local de Terrassa i agents dels mossos de seguretat ciutadana.

En el moment de la intervenció policial no hi havia cap "okupa" a l'interior de l'edifici, però després de ser avisats pels veïns, uns trenta joves que organitzaven tallers i exposicions des de feia un any han arribat al lloc sobre les 08.00 hores i han retirat les seves pertinences.

Una portaveu dels okupes ha assegurat que no havien rebut comunicació que el desallotjament es produiria avui i ha recordat que els mossos ja van intentar desallotjar l'edifici al juny i setembre passats.

L'edifici ocupat, en el que anys enrere havien funcionat una impremta i una barberia, a més d'un habitatge, té una façana modernista, obra de l'arquitecte Lluís Muncunill

Els okupes han convocat una manifestació aquesta tarda a les 20h al Raval

Fonts: Sabadellpress , Indymedia Barcelona, CSO Impremta