dilluns, de gener 28, 2008

Actes de l'Assemblea per un habitatge digne davant la visita de Carme Chacon a Sabadell

CONCENTRACIONS DE PROTESTA EL DIA 28 I EL DIA 1

Aquests dies hi ha diferents aconteixements a la ciutat que impliquen els objectius que pretén l'assemblea per un habitage digne de Sabadell.

Avui dilluns a les 5 de la tarda la Ministra de la Vivienda Carme Chacón visita les promocions d'habitatges de Can Llong i l'Oficina de l'Habitatge al vapor Codina. El Ple de l'Ajuntament a les 7 de la tarda tractarà la contraprestació econòmica i en sòl que ha d'aportar el municipi (1.500.000.000 de les antigues pessetes) al Ministerio del Interior per la devolució de caserna de la Guardia Civil que ja és propietat municipal.

El dimecres, 30 de gener, al Casal Pere Quart a les 7 de la tarda la Carme Trilla explicarà el Pacte Nacional de l'Habitatge i la Llei d'Habitatge on hi ha el pol.lèmic articulat per l'expropiació de l'ús dels habitatges desocupats. L'Assemblea per un Habitatge Digne hi ha estat convidada.

L'Assemblea per un Habitatge Digne de Sabadell vol tenir una presència en tots aquests actes per a fer palesa la greu mancança d'habitatge públic de lloguer a preus assequibles a les economies actuals que hi ha a la ciutat. Per això, farem acte de presència en els diferents esdeveniments per tal de fer arribar les nostres demandes i la seva urgent sol.lució per a totes aquelles persones necessitades.

Convoquem, doncs, avui dilluns, 28 de gener, a les 5 de la tarda davant el Vapor Codina i el dimecres, 30 de gener, a les 7 de la tarda davant el Casal Pere Quart per exigir als responsables d'aplicar polítiques afavoridores d'habitatge públic la seva intervenció decidida a paliar de manera inmediata les mancances actuals que arrosseguem després de molts anys de polítiques nefastes d'habitatge públic que no garanteixen a tothom el dret a un habitatge digne que reconeix la mateixa Constitució."