dilluns, de gener 21, 2008

L’Ateneu Polpular l’Escletxa comença les seves activitats amb el passi de la pel·lícula “el viento que agita la cebada” i sopar.

Després que el passat 4 de Gener s’obrissin les portes de l’Ateneu Popular l’Escletxa per a mostrar-lo als veïns, s’ha continuat amb la rehabilitació fins a dia d’avui on amb el passi de la pel·lícula “el viento que agita la cebada” s’ha donat per inaugurat el calendari d’activitats que seguiran durant tot aquest mes de Gener i Febrer, i constarà de passes de pel·lícules i sopars durant els caps de setmana. Durant un mes i mig, s’ha dut a terme una important feina de rehabilitació i adequació de l’espai per tal de poder-lo obrir en condicions; però a partir d’ara l’ateneu romandrà obert de dilluns a dimecres de 18:00h. a 20:00h., dijous i divendres de 18:00h. a 00:00h. i dissabtes de 20:00h. a 00:30h.

Des de l’AJS s’espera que la gent respongui amb la mateixa il·lusió i ganes que s’ha posat des de l’assemblea per tirar endavant aquest projecte que tot just comença amb aquest passi de vídeo, és cosa de totes que l’escletxa creixi i acabi esdevenint un espai de crítica i lluita per a poder construir un món millor.
AJS-CAJEI (Assemblees de Joves de Sabadell)

PER MÉS INFO: www.havessatelgot.wordpress.com