dilluns, d’abril 28, 2008

Els estudiants del Pau vila es tanquen en contra de Bolonya

A les 19.30 puntualment ha començat el debat sobre el pla de Bolonya amb ponents dels sindicats, USTEC, Sindicato de Estudiantes, Estudiants en Acció, AEP ( Associació d’Estudiants Progressistes), i del Moviment d’Assemblees d’Estudiants de Sabadell (MAES), cal dir també que havien estat convidats tots els sindicats d’estudiants, per fer un debat real per tal de contrarestar els diferents punts de vista.

L’acte es troba emmarcat dins de la tancada que s’està fent a l’IES Pau Vila, que compta amb un seguit d’actes que tenen com a objectiu crear un espai de debat per a tots i totes aquelles estudiants que vulguin mostrar la seva posició cap al procés de privatització que està patint l’ensenyament públic.

Els i les ponents han parlat sobre aquest procés de privatització. Cada sindicat, des de la seva posició particular, s’ha oposat rotundament als canvis de model d’ensenyament que es volen dur a terme amb les lleis com la LEC o amb la implantació, a les universitats, del Pla de Bolonya. Tanmateix, els sindicats assistents han estat d’acord amb la insuficiència que presenta el sistema d’ensenyament d’avui en dia. La lluita estudiantil encara té esperances de poder aturar aquest procés amb mobilitzacions i reivindicacions.

També s’ha fet referència a la recent notícia de l’eliminació del batxillerat nocturn, fet que provoca que molts estudiants perdin l’oportunitat de formar-se. Professores/s i estudiants d’aquest batxillerat han fet declaracions, durant la roda de premsa, en contra d’aquesta decisió i prometen portar a terme un seguit de reivindicacions.


Assemblea d’Estudiants del Pau Vila

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina llàstima que no hi fos el SEPC...