dijous, d’abril 17, 2008

Emotiva autodissolució de Sabadell Cruïlla

Presidenta i vicepresidents han volgut deixar clara la sensació de “feina ben feta” i de satisfacció

Ahir al vespre es va celebrar l'última Assemblea General de Sabadell Cruïlla. L'entitat nascuda ara fa més d'un any i mig, complia així la seva promesa d'aturar la seva activitat un cop acomplertes les seves demandes. Sabadell Cruïlla, i una àmplia representació de socis i sòcies, van mostrar ahir el seu nivell de satisfacció i d'orgull per les fites aconseguides posant accent en alguns punts d'autocrítica i d'alerta pel futur esdevenir.

Amb l'auditori ple a vessar, la mesa formada per la presidenta de l'entitat Mª Dolors Llonch, els tres vicepresidents (Marc Monràs, Marc Batlle i Ernest Espinós), i l'impulsor de l'entitat, Manel Larrosa, va exposar la intenció de la Junta d'autodissoldre la Plataforma Ciutadana Sabadell Cruïlla. Els diferents ponents van posar de manifest els èxits aconseguits en aquests 19 mesos de feina, així com les dificultats per fer-se escoltar i negociar, i les diferents incògnites que s'han de treballar d'ara endavant.


Els diferents membres de la mesa van esbossar els elements claus del què ha significat en fets, fites i emocions l'existència de Sabadell Cruïlla, alhora que van reiterar que, el document que constitueix l'”Acord de ciutat”, subscrit per l'Ajuntament, la Cambra de Comerç, la Fundació Bosch i Cardellach i la mateixa entitat, “necessitarà un seguiment, un control i una ratificació”. En aquest sentit van emplaçar les diferents entitats i institucions, a nivell local i comarcal, a ratificar i fer-se seu el document, “per tal que els plantejaments que s'hi ha aconseguit plasmar (ramal direcció Granollers, soterrament fins a Sant Quirze, reducció dels impactes en les estacions, perllongament consensuat fins a Castellar i trasllat de les cotxeres al Pla de la Bruguera) no esdevinguin paper mullat”.

“L'agraïment a tota aquella gent que els havia fet costat, hi havia confiat i els havia escoltat”, es va fer palès ja des de un primer moment amb la intervenció de Mª Dolors Llonch, i es va repetir posteriorment en cada un dels membres de la mesa. Van emfatitazar també el que, segons el seu entendre, havia representat Sabadell Cruïlla, “que tant per la seva existència com per les fites aconseguides, d'alguna manera feia Sabadell més capital, i l'evidenciaven com una ciutat viva i capaç”.

Font: Vilaweb Sabadell

Cap comentari: