dimecres, de novembre 15, 2006

Curts-metratges de les Illes als cinemes de Sabadell

Curts-metratges de les Illes als cinemes de Sabadell
Nofre Moyà presenta tres treballs al Cicle de Cinema Català

Tres curts-metratges del director i actor illenc Nofre Moyà es projectaran avui al vespre (21.15) als cinemes Imperial de Sabadell, dins el VII Cicle de Cinema Català. Els treballs que s'hi podran contemplar són 'Mobiliari d'ocasió', basat en un conte de Quim Monzó, 'El somni de l'ombrel·la vermella' i 'La pluja'. Aquests dos últims documentals han estat guardonats al Certamen de Curts-metratges de Ficció en Català de les Illes Balears.

'La pluja' també va rebre el premi del públic al festival de cinema en valencià Inquiet, el mes passat.

Nofre Moyà va fer estudis de cinema a Barcelona i Nova York i té una llarga trajectòria com a autor de curts-metratges de ficció. Alguns dels seus curts s’han presentat a París i Nova York i han obtingut unes quantes distincions.

El Cicle de Cinema Català durarà fins el 30 de novembre. Organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, té el patrocini de l’Obra Social Caixa Sabadell, de l’Ajuntament de Sabadell i de la Secretaria de Política Língüística de la Generalitat de Catalunya. També compta amb la col·laboració d'alguns mitjans de comunicació, entre els quals, VilaWeb.

Font : Vilaweb
Informació Sabadell no es fa responsable de l'opinió que pugui generar el contingut de la pàgina web