dijous, de novembre 30, 2006

Entitats i partits fan una crida a la participació en la manifestació de diumenge contra el Quart Cinturó

Com més s’apropa diumenge, més crides a favor de la manifestació contra el Quart Cinturó, que tindrà lloc diumenge, es produeixen des de diferents entitats i partits polítics de Sabadell i comarca. Precisament, avui han donat suport a aquest acte els tres partits d’esquerra de la ciutat: Esquerra Republicana, IC-V / EUiA i l’Entesa per Sabadell.

Des de la Campanya Contra el Quart Cinturó afirmen que "Una autovia que no solucionarà de cap manera els dèficits que en les xarxes de mobilitat existents a l'àrea metropolitana, sinó que els agreujarà: ja sigui per la desviació de recursos públics cap a les xarxes de transport amb vehicle privat, ja sigui perquè una major oferta de carreteres causa un efecte miratge i potencia encara més la utilització de vehicle privat". Igualment, els ecologistes afirmen que aquesta autovia no contribuirà precisament a la reducció dels gasos causants de l’efecte hivernacle (compromís bàsic del protocol de Kyoto).

Entitats i partits ecologistes reclamen a les administracions que es retiri el projecte de l’autovia orbital, que molts creuen innecessària, fins i tot membres del mateix govern central, com ha afirmat Isidre Soler de l’Entesa per Sabadell. Segons Soler, aquestes mateixes fonts haurien dit que el Quart Cinturó no solucionarà col·lapse de la comarca, ja que "no es tracta d’un problema de mobilitat, sinó de creixement".

Seguir llegint >>

Font: Sabadellpress
Informació Sabadell no es fa responsable de l'opinió que pugui generar el contingut de la pàgina web