dimecres, de novembre 08, 2006

Concentració judici Pau Rigol


Més d’un centenar de persones s’han concentrat durant més de tres hores davant dels jutjats de Sabadell per donar suport a suport al jove Pau Rigol que hi estava sent jutjat. Pau va ser agredit per el passat 30 de setembre al carrer Montserrat per la Policia Nacional només pel fet de pertànyer a una casa ocupada (Aquí més informació dels fets). El jove va rebre una pallissa i un tracte totalment arrogant per part dels agents.

Quan ja portaven més d’una hora de concentració, han aparegut uns agents de la policia catalana, i han retirat i decomissat la pancarta que s’havia penjat davant dels jutjats, que deia “Que se’n vagin al talego, els jutges i els maderos!” “Sense justícia, no hi ha PAU!” i “Pau Rigol absolució”, segons ells per ordre del jutge. Després de la retirada d’aquesta pancarta se n’ha improvisat una de cartró, però més tard se n’han fet 3 més i s’han penjat també davant del jutjats, una deia clarament “Mossos no sou benvinguts” fent esment als que els havien privat de la seva llibertat d’expressió retirant-los la primera pancarta.

Finalment, després de més de tres hores d’espera, ha sortit en Pau. Tots els concentrats li han anat a donar el seu suport i poc després explicaria el transcurs del judici. S’ha mostrat satisfet, però ha declarat que "encara no es pot donar res per guanyat". També ha dit que "la policia tenia moltes contradiccions en les diferents versions dels fets".