divendres, de novembre 24, 2006

Judici a 10 activistes per aturar les obres d'una carretera al Parc Natural de St Llorenç i la Serra de l'Obac

Divendres 17 de novembre es realitzà una acció de desobediència a les obres de construcció d'una carretera forestal que pretén unir dues propietats de la Diputació de Barcelona a base de tallar i d'arrencar més de 2000 alzines i dinamitar més de 5000 tones de roca.

L'acció va consistir en immovilitzar la màquina per tal d'aturar les obres. Amb aquesta intenció una vintena de persones van rodejar la excavadora i fent una barrera humana van tancar el camí, llavors unes 10 persones es van encadenar a la pala i al cos de l'excavadora.L'acció va impedir que des de les 10 de matí fins a quarts de cinc de la tarda avancessin les obres.Els mossos d'esquadra es van encarregar de que les obres continuessin al tallar les cadenes dels activistes.Després van requisar les cadenes i van identificar a totes les persones de l'acció i les van acompanyar fins la carretera.

Una setmana després han començat a arribar les citacions, algunes fins i tot, entregades pels propis mossos personalment. Hi ha 10 persones denunciades que han de comparèixer el 14 de desembre d'enguany al jutjat d'instrucció n.1 de Manresa.

A mesura que tinguem més informació la anirem comunicarem.

Des de Solidaritat Antirrepressiva de Terrassa volem donar el nostre suport a les persones represaliades i a la campanya que està duent a terme la coordinadora per la salvaguarda del Massís de St. Llorenç i la Serra de l'Obac. I per tant animem a totes les persones a participar de les mobilitzacions que la campanya vagi convocant.

23 de novembre del 2006.
S.A.T.(Solidaritat Antirrepressiva de Terrassa)

Font : Kaosenlared
Informació Sabadell no es fa responsable de l'opinió que pugui generar el contingut de la pàgina web