dilluns, de novembre 12, 2007

Comunicat de denuncia davant l’assassinat d’un jove antifexista de Madrid - PAS

Avui 11 de Novembre de 2007, el jove antifeixista Carlos, vei de Vallekas (Madrid) ha estat impunement assassinat per un militar neonazi, mentre es dirigia amb els seus companys a la manifestació convocada per diversos col.lectius madrilenys en repulsa a la convocatoria feta pel partit ultradretà Democracia Nacional, sota el lema “Contra el racismo antiespañol”.

Carlos no ha mort en una baralla entre bandes com ens han volgut vendre els mass media,Carlos ha estat assassinat per defensar a la classe treballadora, sense importar-li el color de la seva pell o el seu lloc d’origen,en definitiva per lluitar activament contra el feixisme.

Des de la Plataforma Antifeixista de Sabadell mostrem la nostra més ferma solidaritat amb la familia d’en Carlos i amb tota la resta de joves antifeixistes que han patit avui agressions a Madrid.Nosaltres ens preguntem fins quan haurem d’esperar? Que més haurà de passar, perqué les institucions i la policia deixin d’amparar i protegir a grups feixistes i xenòfobs legalitzant les seves manifestacions ,permitint constantment l’utilització de simbologia feixista...


Encara que ens assassinin,encara que ens reprimeixin continuarem mirant endavant!


Avui totes i tots som Carlos!!


CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA
EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT!