dimarts, de novembre 06, 2007

L’informació Sabadell fa un any!

L'Informació Sabadell va aparèixer fa un any per intentar solventar la manca de veu dels moviments i entitats de la nostra ciutat a Internet, ja que véiem que el panorama mediàtic local estava controlat políticament per l'ajuntament. Després d'un any de molta feina i d'intentar anar millorant cada dia, creiem que l'esforç ha valgut la pena. També donar les gràcies a tothom que s'ha posat en contacte amb nosaltres i que dia rere dia ens envia correus amb les coses més importants que passen a Sabadell i a la comarca, ja que sense ells la web no existiria i segurament ja faria un temps que ho hauríem deixat córrer.

L'Informació Sabadell es vol consolidar com a punt d'informació ràpida i lliure de Sabadell. Tanmateix hem anat veient cada dia com el nombre de visites augmentava, actualment portem més de 24.000 visites en un any i una mitjana de 70 visites per dia. La gent utilitza la web com a un punt d'informació fiable i això ens fa sentir orgullosos, també estem col·laborant amb varis projectes informatius aportant informació de primera mà i de manera ràpida.

És per això que l'equip que fa una tasca totalment voluntària ens volem felicitar per la feina feta, i volem seguir animant a la gent a col·laborar amb aquest projecte en la mesura del que li sigui possible, ja sigui enviant-nos articles o informant-nos al nostre correu infosabadell@gmail.com ,com enllaçant-nos a la seva web, o citant la font d'informació quan pengi l'article al seu bloc o web.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Per molts anys!!

Llibertat.cat

Unknown ha dit...

"Nettvcat" de Catalunya Nord i "Informació Sabadell" també han fet un any a la Xarxa

http://www.llibertat.cat/content/view/1591/1/