divendres, de novembre 23, 2007

Presentació de la campanya "Està vessant el got"

Avui al migdia l’Assemblea d’Okupes de Sabadell i la CAJEI han fet la roda de premsa de presentació de la campanya “Està vessant el got”.
Segons Albert, un dels portaveus, “la campanya pretén denunciar l’especulació que pateix la ciutat de sabadell de forama clara i directa a la població, sense intermediaris” en aquest sentit, s’han editat 5000 diaris gratuïts amb elements com la postura de la campanya respecte l’especulació, un mapa de les okupacions que hi ha hagut a Sabadell en els últims anys, articles sobre repressió, sobre el cicle de la construcció, etcètera. Poteriorment, ha explicat que la CAJEI està treballant a nivell nacional en la campanya en defensa del territori, i que aquí a Sabadell aquesta campanya es treballarà conjuntament amb l’assemblea d’okupes.
Posteriorment, Maria, l’altra portaveu, ha explicat el treball realitzat per l’assemblea d’okupes en els últims anys, i el perquè d’aquesta nova campanya “ara més que mai, cal denunciar la situació en la que es troba la població de la nostra ciutat, mentre una petita part s’està enriquint, la gran majoria cada cop ho té més difícil per arribar a final de mes”
Pel què fa a la campanya, no han volgut anunciar-ne res més que aquesta nit es farà al Casal Can Capablanca (Comte Jofre, 30) el sopar de presentació. Tot hi així han assegurat que ven aviat “actuaran en conseqüència amb la situació actual i amb la denúncia d’aquesta” alhora que advertien que “cap persona que s’estigui enriquint a costa de la misèria de tota la resta, estigui tranquil·la, ja que està vessant el got”

Més informació a : havessatelgot.wordpress.com/