dijous, de març 27, 2008

Presentació d'Austràlia el proper dilluns a Sabadell

Amariapuríssima,


Això és un correu per dir-vos que dilluns que ve, dia 31 de març, a les vuit del vespre, a l'Alliance Française de Sabadell, presento un novel·la que du per títol Austràlia.


Això és un correu amb un enllaç i un altre.


Això és un correu per dir-vos que vindrà l'editora, l'Ester Pujol, un escriptor, l'Antoni Dalmases, un poeta, el Xavi Grimau, un músic, que serà sorpresa, un llibre, Austràlia, i un servidor, el Roc Casagran.


Això és un correu per dir-vos que esteu tots convidadíssims a venir, que em faria il·lusió trobar-vos-hi, que sé que sempre hi ha coses millors per fer, però que ja he procurat que no coincideixi amb cap partit del Barça o del Sabadell, ni amb cap discurs televisiu del rei d'Espanya, ni amb cap documental de papallones subtropicals, ni amb cap roda de premsa de l'Ajuntament, ni.


Això és un correu.


Salutacions.


PD: Què és Austràlia? Tiro de padrins. Segons Pere Gimferrer, "una lúcida i desolada paràbola social que és alhora una brillant incursió en la literatura fantasmagòrica", i per Antoni Pladevall, "una història molt divertida, amb escenes esperpèntiques i un final absolutament imprevisible, sobre uns joves que combaten les noses de la vida amb la il·lusió d'un somni compartit". I per vosaltres? Què serà Austràlia?

1 comentari:

Anònim ha dit...

això de fantasmagòriques t'escau molt Roc, molt molt...