dimecres, de maig 21, 2008

[Esplugues 21 maig] Està tot fatal! Salto popular a la valla!

ACTUALITAT:

13.12h: Les vuit detingudes d'ahir ja han sortit de comissaria. Els mossos han portat una grua per treure a les dues persones pujades a la tanca publicitària.

ATENCIÓ: convoquem concentració de suport a les 16.30h a la comissaria d'esplugues.

12.55h: Ja han sortit sis de les vuit persones detingudes ahir.

12.21h: Queden dues persones pujades a una tanca publicitària dins la zona de caufec. Els mossos han tallat el transit i retingut al grup de suport.

12.10h: comencen a sortir les persones detingudes d'ahir, ha quedat tot en faltes i el judici serà al setembre.

11.26h: Només queden dues persones penjades a un cartell publicitari i una màquina parada, la resta estan totes detingudes i de camí a comissaria.

ATENCIÓ: convoquem des de ja concentració permanent davant la comissaria d'esplugues de llobregat.

Recordem que encara han de sortir les 8 persones que han passat aquí la nit, i que a hores d'ara estan entrant les persones detingues avui mateix.

11,00h: els mossos d'esquadra ja comencen a emportar-se a les persones encadenades detingudes. No van a la comissaria d'esplugues, encara no sabem cap a on els portaran.

10.30h: una vintena de persones estan aturant les obres del Pla Caufec. Hi ha un total de 6 màquines parades, gent encadenada sota les màquines, al motor, a les finestres...

De moment ha arribat una brigada del mossos d'esquadra per veure com estava el pati.

10.00: Ens acaben d'informar que les 8 persones que han dormit a comissaria no han d'anar a jutjats, sortiran directament de la comissaria, i no se'ls imputa cap delicte, passa a faltes.


3er dia de lluita en defensa de Collserola i per l'alliberament d'en Franki

Per tercer dia consecutiu un grup d'activistes ha entrat a les obres del pla Caufec a Esplugues amb l'objectiu d'aturar les màquines excavadores que estan destrossant la muntanya de Sant Pere Màrtir (Collserola). Són unes 25 persones encadenades més un grup de suport de 30 persones, de col·lectius diferents: alerta solidaria, CAJEI, SEPC, Endavant, Plataforma Popular Conta el Pla Caufec...

Aquest cop, l'escamot Clown Army en defensa de Collserola ha aconseguit burlar l'extremada vigilància policíaca que defensava els interessos de Sacresa i les constructores implicades al perímetre del pla Caufec.

Els currantes han intentat evitar l'assalt a les obres, però el gran nombre d'activistes ha aconseguit burlar-los.

Continuen convocant a la manifestació del dissabte 24 de maig.


COMUNICAT D'AVUI


ESTÀ TOT FATAL!!!


No podem deixar que segresteu a les nostres amigues i amics sense que ningú ho sàpiga. De la mateixa manera que no podem deixar que barbaritats tan antidemocràtiques i insostenibles com el pla Caufec passin desapercebudes a la societat.


Així, avui dimecres, ens torneu a tenir aquí. Per tercer dia consecutiu aturant les obres del pla Caufec i convocant a la manifestació del dissabte 24 de maig. Esteu cabrejats? Nosaltres més. Perdeu diners? I quants guanyeu?

Alliberament immediat i incondicional d'en Franki

Retirada de càrrecs per les 12 persones detingudes el dilluns i dimarts

Clown Army en defensa de Collserola

Per més informació...

Primer dia: 4 persones es van encadenar a dos bidons de ciment.

Noticia i Vídeo de l'acció: http://www.moviments.net/noalplacaufec/wordpress/?p=404

Segon dia: 4 persones s'han embidonat als accessos de les obres i 4 més s'han encadenat a màquines. Les 8 detingudes avui passen la nit a comissaria i són acusades dels delictes de desobediència, desordres públics, coacció i danys. Demà al matí passen a disposició judicial al jutjat número 3 d'Esplugues de Llobregat a partir de les 9:30h del matí.

http://www.moviments.net/noalplacaufec/wordpress/?p=417

Suports diversos: http://www.moviments.net/noalplacaufec/wordpress/?p=428