divendres, de maig 23, 2008

VII Festa Ordint la trama. El 31 de maig al Marquet de les Roques

Dissabte 31 de maig al Marquet de les Roques (St. Llorenç Savall)
poesia, animació, VII Certamen Literari, música, menjar, danses, concerts,...

2 àpats: 18 €
1 àpat: 10 €


Podeu trobar tiquets anticipats a:
Teteria Atzavara, Suripanta, Brunet "La Botiga", Aliança Francesa, L'Obrador

Podeu reservar els vostres tiquets al 93 725 11 79 o enviant un correu amb els vostres noms a
ordintlatrama@hotmail.com

+info: www.ordintlatrama.cat


Programa d'activitats:

Dinar amb el cuiner Gerard Mañosa (14h)

La jornada començarà a les 14h amb un dinar al pati del Marquet de les roques. D’aquesta manera, comencem el dia oferint un àpat a la fresca per excursionistes (som al peu del montcau) o poc matiners.

Gran joc de sobretaula (16'30h)

Mentre fem el cafè i la barra es posa en marxa organitzarem un gran joc de sobretaula responent a les preguntes de “El Savi”

Poesia amb Núria Martínez-Vernis i Josep Tuset (17'30h)

Núria Martínez-Vernis és una poeta barcelonina que es va donar a conèixer guanyant el Premi Amadeu Oller del 2000 amb el llibre “L’acròbata tampoc no en sortirà il·lès” (La Magrana, 2000). L’any 2004 va publicar “Quantes mentides fan una sola veritat” (Proa, 2004).

Josep Tuset va guanyar el VIII Premi Màrius Torres amb el poemari “Devora l’estimball” (Edicions 62, 2004)


VII Certamen literari Clara Alzina (19h)

Presentació del llibre del VI Certamen Literari (2007) i entrega de premis del certamen d’enguany. Si els guanyadors ho desitgen se’ls convidarà a llegir-ne algun fragment.


"Cantem, germans". Festival de cançó improvisada (20h)

Membres de la lliga internacional del “Garrotin” iniciaran un espectacle de cançó improvisada i permetran que s’hi afegeixi qui ho vulgui


Sopar (21h)

Sopar a la fresca per agafar energies de cara la nit. Botifarrada i vi!


Danses populars, “Danses al carrer” (23h)

Espectacle de dansa amb la companyia “Danses al Carrer”, assidus dels divendres al vespre a la Plaça del Rei de Barcelona, que ens faran ballar tota mena de balls tradicionals.


Concert amb els "AI AI AI" (24h) i "Los Sabinios" (02h)

Ai Ai Ai és un grup de rumba catalana format per Rafalito Salazar (guitarra i veu), Pep Lladó (Teclats), David Torras (guitarra i veu) i Jordi Gas (Veu). Fundat a l’any 1991 per Pep Lladó, Rafalito i el cantant Sicus Carbonell, apareix al mercat el primer disc “Això Brama” (BMG/Ariola). L’any 1993 en Miquel Górriz substitueix a en Sicus. Amb ell es publiquen tres albums: “Neguits, angúnies i forats” (Discmedi), “El temps de Sefalina Kaolín” (AZ) i “Esperit de vi” (AZ)Als voltants de l’any 2000 el grup es dissol fins al febrer del 2007. Aquest any s’afegeix a la formació en David Torras, alhora surt al mercat un nou disc recopilatori “Les millors cançons del mil·lenni passat” (Ventilador) i es reprenen els concerts.A principis del 2008 en Jordi Gas passa a ocupar el lloc d’en Miquel Górriz que deixa la banda per dedicar-se plenament al teatre i així queda establerta la formació actual.Els Ai Ai Ai tornen per fer el de sempre: divertir-se amb la seva rumba portada al límit. Per fer-ho ara els calen dos electrodomèstics: el ventilador i la maquinolandera. La rumba dels Ai Ai Ai és una escudella barrejada, cuinada amb un ventilador i passada pel turmix de la maquinolandera. Que vagi de gust i salut!

Los Sabinios són unes joves promeses, versionadors de rumbes alegres!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, m'agradaria saber si em podrieu passar el contacte del grup "Danses al Carrer"... si no es pot posar en públic, envieu-lo a borisnot@gmail.com

Gràcies