dimecres, de maig 21, 2008

LA CAMPANYA CATALANA CONTRA ELS TRANSGÈNICS AL VALLÈS

Durant la segona quinzena del mes de maig les diferents entitats que donem suport a la Iniciativa Legislativa Popular per declarar Catalunya un territori lliure de cultius i aliments transgènics i coordinada per la plataforma Som Lo Que Sembrem organitzen al Vallès diverses activitats de difusió i recolzament a la campanya.

Les entitats que donem suport a la campanya convidem els ciutadans a informar-se i, si així ho consideren convenient, a sumar la seva signatura a les de més de 40.000 catalans que fins ara han recolzat la proposta de llei Catalunya Lliure de Transgènics, la qual, si tot va segons el previst, es presentarà a debat al Parlament de Catalunya.

Castellar del Vallès. Dijous 22, a les 20 h al local de l'Altraveu (Passeig, 142). Xerrada sobre els transgènics i la campanya que s'està duent en contra de la seva implantació a Catalunya. El coordinador de la campanya al Vallès, Miquel Vallmitjana, biòleg i doctor en biotecnologia, ens informarà de què són els transgènics i dels problemes ambientals, socials i sanitaris que comporten. Així mateix ens parlarà de quin és el model alternatiu, sostenible i saludable, recolzat per un ampli sector de la població catalana i europea, que vol tenir poder de decisió sobre què es conrea al nostre país i què mengem, no deixant-ho tot a les mans de governs pressionats per multinacionals l'interès del qual és només econòmic.

Sabadell. Dijous 22, a les 20h al local de la Unió Excursionista de Sabadell (carrer Salut 14-16). Xerrada i col·loqui “Aturem els transgènics. Per una alimentació bona, sostenible i justa”, a càrrec d'Albert Tarragó, membre de la Plataforma Som Lo Que Sembrem. Ens presentarà la campanya que dóna suport a la Iniciativa Legislativa Popular per aturar els cultius i aliments transgènics a Catalunya.

Ripollet. Dijous 29, a 2/4 de 8 de la tarda al Casal de cultura de Ripollet (Rambla Sant Jordi, 6). Xerrada per parlar sobre els cultius transgènics i quina és la seva problemàtica. La xerrada serà a càrrec de Josep Pàmies, pagès de Balaguer i membre de l'Assemblea Pagesa de Catalunya i de l'agrupació Slow Food.

ADENC

El Vallès, 21 de maig de 2008


Més informació: Iolanda Verdugo

Oficina Tècnica de l'ADENC

937171887

iverdugo@adenc.cat

www.adenc.cat