dilluns, de maig 05, 2008

Obren una web per a demanar la llibertat d'en Franki

A LlibertatFranki.org podeu trobar-hi convocatòries d'actes de suport al jove empresonat

Les protestes en suport a Francesc Argemí, Franki, empresonat per estripar la bandera espanyola de l'Ajuntament de Terrassa, no s'han aturat. És previst que es faci una manifestació dissabte a la tarda a Barcelona i dijous s'ha convocat una marxa de cotxes davant la presó de Can Brians, on és tancat. Si voleu mantenir-vos al cas de les activitats en suport d'en Franki ho podeu fer a la web LlibertatFranki.org, un espai per donar suport al jove terrassenc.

A la pàgina, a més, podeu trobar-hi un número de compte per tal de col·laborar econòmicament amb la campanya que en demana l'alliberament o la seva adreça de correu, per qui vulgui enviar-li una carta de suport a la presó. També hi ha apartats amb fotografies, comunicats de premsa i entrevistes a en Franki en àudio o en vídeo publicades a alguns mitjans de comunicació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tanta comèdia amb el frankie... si el de menys que va fer va ser la bandera... per què no parleu de la resta de coses.... violència... agressions.... tan bon noi no és eh?

Panqui