diumenge, de novembre 23, 2008

FIRA “ACTIVA'T CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC”

El proper 30 de novembre, a la plaça Nova de Terrassa, l'ADENC organitza la primera Fira “Activa't Contra el Canvi Climàtic”. Aquesta activitat pretén donar resposta a aquella pregunta que tots els ciutadans ens plantegem: “I jo, què hi puc fer?”.

L'horari de la Fira serà de 10h del matí a 15h de la tarda. Durant tot el matí els ciutadans podran gaudir d'una exposició sobre el Canvi Climàtic, així com de l'efecte que tenen algunes accions quotidianes sobre el medi ambient. També hi trobaran moltes solucions possibles a l'abast de tots per contibuir a un dels grans reptes d'aquest segle, la reducció de l'emissió de gasos d'efecte hivernacle i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

No hi podran faltar els diversos tallers que s'aniran realitzant al llarg del matí, tant per infants com per adults, i les idees, propostes i accions que mostaran entitats, empreses i associacions participants.

Alhora, la Fira servirà per recollir in situ, en format fotografia i vídeo, totes aquelles idees i accions, per petites que siguin, que els terrassencs i terrassenques proposin o estiguin exercitant en el seu dia a dia. Són també amb aquestes aportacions anònimes i compromeses les que ens permeten avançar en aquest repte. L'ADENC recollirà les idees i accions i les posarà a disposició de la societat en general en el seu web, de manera que hom disposarà d'un llarg reguitzell de consells pràctics explicats pels mateixos ciutadans.

La Fira es realitza amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, de la Fundació Mina d'Aigües de Terrassa i de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Nosaltres també ens activem. I tu?

Enllaç amb el cartell de la Fira

http://www.adenc.cat/activitats/2008/081112FiraActivat.pdf

Enllaç amb la localització de la Fira

http://www.adenc.cat/activitats/2008/081112_FiraActivatMapa.gif


ADENC-EdC