divendres, d’abril 27, 2007

Estrena de "Després de Sarajevo"

Benvolguts,

El proper dissabte 5 de maig s'estrena "Després de Sarajevo", una representació teatral a càrrec de l'Esbart Teatral de Castellar a partir d'un poemari de Roc Casagran. Els poemes reflecteixen el contrast que l'any 1992 hi havia entre la Barcelona olímpica (amb l'alegria generalitzada però també amb la persecució a l'independentisme català) i el Sarajevo assetjat, les pors en una i altra ciutat, els moments de tendresa, les ganes de revolta...

"Després de Sarajevo", sota la direcció de Llorenç Genescà i Bet Tena, amb música de Javier Majluf i escenografia de Joan Grané, es vehicula a través de tres actors (Laia Alegret, Héctor Hernández i Joan Moyà) que donen veu als diversos personatges que apareixen al llibre original.

L'obra es podrà veure a l'Esbart Teatral de Castellar del Vallès (C. Major, 13) el mateix dia 5 de maig a les 10 de la nit, el dia 6 (a dos quarts de set de la tarda), i els dos caps de setmana següents, en sessions de divendres i dissabtes (a les 10 de la nit), i diumenges (a dos quarts de set de la tarda).

Adjuntem, també, el cartell i el programa de l'obra. Per obtenir-ne més informació podeu consultar el web: http://www.etc.cat, o al 937158717. Per fer reserves, podeu utilitzar aquest mateix telèfon.

Moltes gràcies