dijous, d’abril 19, 2007

NO AL QUART CINTURÓ - Comunicat de la CUP

Davant la nova ofensiva del capitalisme espanyol de cara a la construcció del Quart Cinturó, la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell vol manifestar que:

1.Lamentem que el nou govern tripartit de la Generalitat de Catalunya, a través del departament d’Obres Públiques, hagi posat a licitació l’estudi de traçat del tram entre Sabadell i Granollers del Quart Cinturó.

2.Denunciem el paper del PSOE com a gestor polític dels grans interessos del capital especulatiu, que no té en compte les necessitats reals de mobilitat dels habitants del Vallès i només procura pels seus comptes de resultats.

3.Denunciem, també, el comportament còmplice d’ERC i d’ICV-EUiA, els quals han deixat de banda les seves promeses electorals en pro de mantenir l’aposta pel govern tripartit i, per tant, de les seves respectives menjadores.

4.Constatem la hipocresia que regna entre la classe política, la maquinària ben greixada de l’administració i les organitzacions empresarials, que mentre s’apunten sense vergonya a campanyes sensibilitzadores sobre els perills del canvi climàtic, amb la necessària
reducció de les emissions de CO2 a l’atmosfera, segueixen amb la dèria de construir el Quart Cinturó.

5.Ens reafirmem en la nostra oposició a la construcció del Quart Cinturó i apostem per polítiques socialment avançades de foment del transport públic, i en el cas que ens ocupa advoquem per la connexió ferroviària entre els Vallès Occidental i l’Oriental.

6.Animem a tota la ciutadania de Sabadell a no baixar la guàrdia i a restar alerta per impedir que la insaciable voracitat capitalista acabi amb el que queda del Vallès, i per tant a que no defalleixi en la lluita en defensa de la terra.

Candidatura d'Unitat Popular :: Sabadell