diumenge, d’abril 15, 2007

Un jove de la CAJEI pateix una agressió de caràcter feixista en l'acte d'ahir divendres a Sabadell

El van apunyalar per darrera mentre es recollia el concert

Ahir a la nit, un militant de la CAJEI va ser greument apunyalat en el transcurs del concert reivindicatiu que tancava la jornada juvenil combativa convocada per la coordinadora sota el lema "Ni especulació ni destrucció. El jovent defensa el territori".

Mentre el nostre company recollia el concert, va presenciar com un grup de coneguts provocadors de Sabadell agredien el públic, la qual cosa no podia ser tolerada en el nostre acte. Per això, amb cap i valentia, va apropar-se per intentar aturar-los, però va sortir-ne molt tristament afectat en ser apunyalat per l'esquena per part de l'escòria social que, sota els efectes de les drogues, estava fent de la violència gratuïta una diversió.

En primer lloc, i sense embuts, volem destacar que es tracta d'una agressió de caràcter feixista, dirigida envers un jove compromès de cap a peus amb el seu barri i amb el seu país.

En segon lloc, volem que el nostre company sàpiga que des de les Assemblees de Joves i des de la CAJEI li voldríem donar totes les nostres forces, li desitgem una prompta recuperació i, també, que no esperarem de braços creuats.

Avui mateix comença un procés d'investigació, clarificació i resposta a aquesta agressió de caràcter feixista i criminal.

Tots i totes estem amb tu.

CAJEI

14 d'abril de 2007

Cap comentari: