dilluns, de juny 11, 2007

L'ADENC ORGANITZA UN CURS DE CUINA SOLAR A SABADELL

El dijous 21 de juny comença el curs sobre cuina solar

Del 21 al 30 de juny l'ADENC organitza un curs de quatre sessions teòrico-pràctiques sobre l’ús de l’energia solar per coure aliments i la construcció d’un forn solar casolà.

El sol és la font d'energia lliure per excel·lència: gratuïta, natural, fàcil de fer servir i a la nostra disposició, si sabem aprofitar-la. En aquest curs-taller es proposa construir un forn solar de cartró i utilitzar-lo per cuinar diferents plats i postres.

És sorprenent com podem ser capaços de construir un enginy que ens permet aprofitar els recursos de la natura per cobrir les nostres necessitats. A més, amb materials molt senzills i reutilitzats que donen bons resultats.

Les cuines solars són la porta d'entrada a tota una família de tecnologies senzilles, humanes, respectuoses amb l'entorn, que permeten un canvi profund del nostre estil de vida.
Per la majoria de nosaltres, aquest taller pot servir de diversió per cuinar alguna cosa durant el cap de setmana, però hi ha zones del planeta on cuinar implica un important consum dels recursos de la natura, posant en perill la pròpia supervivència.

Les inscripcions es pot fer per telèfon (93.717.18.87) o per correu electrònic
(correu@adenc.cat).


ADENC
Sabadell, 8 de juny de 2007